Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 0-1 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2 | HIGHLIGHTS | 15/09 ...
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2 | HIGHLIGHTS | 15/09 ... from i.ytimg.com
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.

Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. 90' γκολ για τον πασ! Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει.

Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: 90' γκολ για τον πασ!

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. 90' γκολ για τον πασ! Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος).

Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'.

Αναφορά Αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | 11η ...
Αναφορά Αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | 11η ... from www.arcadiasports.gr
Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. 90' γκολ για τον πασ! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και.

Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς.

90' γκολ για τον πασ! Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι παναιτωλικοσ. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο.